Mysteryland online

Onlangs vond de online versie van het Nederlandse live muziekfestival Mysteryland plaats.

Vier miljoen kijkers uit zo’n 130 verschillende landen zagen het festival in de online versie. Over het algemeen was de Myteryland in zijn online versie succesvol. Veel van de vijftig artiesten gaven hun shows in heteluchtballonnen. Het publiek kon op elk moment kiezen welke van de acht verschillende podia ze wilden zien. De online versie van het dansfestival bevatte sets van Sefa, Joris Voorn, Paul van Dyk en Sander van Doorn.

De organisatoren van het festival waren verheugd dat er in deze tijd zoveel mensen konden worden bereikt. Het is geweldig dat zoveel mensen die enthousiast zijn over muziek, bij elkaar zijn gekomen. Andere festivals geven alleen vouchers uit – Wat is een voucher? – maar Mysteryland heeft laten zien dat je ondanks Corona toch plezier kunt hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *