Tassen bedrukken met logo

Met bedrukte tassen kunt u een groot publiek bereiken. Tassen hebben namelijk een groot drukformaat, waardoor uw logo erg groot op de tassen gedrukt worden. Er bestaan diverse soorten tassen, waardoor er voor elke doelgroep wel een geschikte tas te vinden is. Hieronder leggen wij uit welke tassen er allemaal zijn en bij welke doelgroep deze tassen passen.

Draagtassen
Draagtassen zijn de meest voorkomende tassen die er zijn. Iedereen heeft minimaal één draagtas in huis liggen. Draagtassen worden vaak gebruikt als boodschappentas, of als extra tasje in de handtas. Ook op beurzen en evenementen worden draagtassen vaak uitgedeeld aan het publiek.

Draagtassen hebben een groot drukoppervlakte, waardoor uw logo er groot op gedrukt kan worden. Eigenlijk zijn draagtassen dus geschikt voor een groot publiek.

Toilettassen
Gaat uw doelgroep vaak op reis? Of zijn ze vaak te vinden op de camping? Dan zijn toilettassen een leuke giveaway om uw doelgroep mee te verrassen. Toilettassen zijn handig kleine tasjes waar al uw toiletspulletjes in kunnen, bijvoorbeeld tandpasta, tandenborstel, shampoo, deodorant, etc.

Vooral voor mensen die vaak op reis zijn, zijn toilettassen een leuk relatiegeschenk. Toilettassen kunnen op verschillende plekken bedrukt worden, afhankelijk van de vorm van de toilettas. Bijvoorbeeld op de deksel van de toilettas, of gewoon aan de voorzijde.

Koeltassen
Zit uw doelgroep graag in het park, of het strand of fietsen ze vaak? Dan is een koeltas een zeer geschikte giveaway voor uw doelgroep. In een koeltas houdt u uw dranken of etenswaren heerlijk koel, zodat er lang van genoten kan worden. Erg handig dus voor in het park of op het strand.

Koeltassen komen ook in diverse soorten en maten. Het makkelijkst is om de koeltas aan de voorzijde te bedrukken. Houdt er wel rekening mee dat sommige koeltassen maar met 1 kleur bedrukt kunnen worden. Anders verliezen zij de koelfunctie.

Laptoptassen
Voor de zakelijke reizigers en accountmanagers is een laptoptas niet weg te denken. Met een laptoptas draagt u uw laptop overal mee naar toe. Door de laptoptassen te bedrukken met uw logo geeft u een professionele uitstraling aan deze tassen. Plus dat uw bedrijfslogo bij uw klanten gezien wordt.

Laptoptassen zijn beschikbaar in schoudertassen of rugtassen. Voor beide varianten raden wij aan deze aan de voorzijde te bedrukken met uw logo.

Bestel uw bedrukte tassen online
U wilt tassen bedrukken met uw logo? Bestel uw bedrukte tassen online bij BudgetGift.nl. BudgetGift heeft een groot assortiment aan diverse tassen. Ze hebben zeer scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice. Neem gerust een kijkje of hun website of vraag een vrijblijvende offerte of digitale voorbeeldopmaak aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *