Verzenddozen

In Nederland worden dagelijks ontzettend veel pakketjes verzonden. En het grootste deel daarvan gaat nog steeds in dozen het land door. Gelukkig is er een breed aanbod in verzenddozen waar je uit kunt kiezen, zo zit er altijd wel iets tussen dat past bij de spullen die jij wil versturen. Ben jij benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Je leest het in deze blog. 

Dozen, postdozen, kokers
Als je voor verzenddozen kiest voor je producten dan heb je de keus uit een aantal verschillende soorten dozen. Wil je het simpel en eenvoudig houden dan ga je voor de reguliere kartonnen dozen. Hierbij heb je een breed aanbod in verschillende maten, zodat er altijd wat bijzit waar jouw product in past. Heb je een klein product en denk je dat het wel door de brievenbus kan? Dan zijn er speciale postdozen die door je brievenbus passen. Dan hoeft de klant dus ook niet per se thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Voor specifieke vormen is er ook een oplossing. Met kokerdozen heb je de perfecte verzendmanier voor bijvoorbeeld posters of tl-buizen. 

Wijn verzenden in dozen
Verkoop je wijn? Dan is het natuurlijk belangrijk dat ze in stevige dozen verpakt worden, die rekening houden met de vorm van de fles. Je hebt wijnverzenddozen voor verschillende aantallen, of je er nou eentje wil verzenden of een doos van zes. Bij wijnverzenddozen voor één fles rol je zelf het karton om de fles heen tot het een stevig pakket is. Bij de grotere aantallen zijn de dozen vooraf al voor je ingedeeld zodat je de flessen er alleen nog maar in hoeft te zetten. De dozen zorgen voor een goede bescherming van de flessen, zodat ze niet breken of te erg door elkaar geschud worden. 

Autolock
Als je niet met teveel tape in de weer wil is het handig om te kiezen voor autolock dozen. Dit zijn dozen waarbij de bodem automatisch sluit als je de doos vouwt. Ook voor de bovenkant heb je geen tape nodig. De autolock dozen komen in twee verschillende opties, de goedkope versie heeft een bovenkant die ook dichtgevouwen wordt en de wat duurdere versie heeft een plakstrip aan de bovenkant om het pakketje af te sluiten.

Verzenddozen kopen
Heb jij al helemaal voor ogen welke verzenddozen je wil gaan gebruiken, of heb je nog wat tips en hulp nodig? Kijk dan eens rond bij een webshop zoals Rotimshop. Hier hebben ze een uitgebreid aanbod verzenddozen en accessoires en helpen ze je graag verder met je vragen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *