De krant als promotiemateriaal

Ben jij ook graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Een bekend medium hiervoor dat vrijwel iedereen als eens in zijn handen heeft gehouden is een gedrukte krant. ’S ochtends bij een stevige kop koffie, tijdens de lunchpauze op het werk of terwijl je in de trein zit. Tegenwoordig krijg je het nieuws uiteraard ook binnen via digitale devices, maar je moet toch eerlijk toegeven dat een echte krant niet te toppen is. 

Promotiemateriaal voor bedrijven en evenementen

Wil je opvallen als bedrijf? Kies dan voor een krant om jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij je publiek en potentiële klanten. Daardoor onderscheid je jezelf van de concurrenten en daarnaast is de krant een goede manier om informatie te verspreiden. Het kan ook zomaar zijn dat je een krant laat drukken voor een beurs of evenement. Het is maar net welk doel jij eraan vast knoopt.

Drukwerk in de vorm van een magazine

Ook magazines worden steeds populairder bij bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld voor potentiële klanten gedrukt worden, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat de werknemers tot de lezersdoelgroep behoren. Bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsblad. Bij multinationals is het een veel gebruikt medium voor de interne communicatie, maar ook kleinere bedrijven kunnen hiervan profiteren.

Verschillende mogelijkheden voor je drukwerk

Bij DrukwerkConcurrent heb je de keuze uit diverse specificaties om jouw krant te laten drukken. Onder andere een Tabloid 290 x 420 mm, een magazine met de afmetingen van 235 x 315 mm. Of een Berliner met de maten 315 x 470 mm. Je kan ook kiezen uit een papiersoort, dit is natuurlijk afhankelijk van het doeleinde. Wil je bijvoorbeeld een hoge oplage drukken dan is een verbeterd wit van 52 grams of een standaard courant van 48,8 grams het beste geschikt. Als je veel full color afbeeldingen gebruikt en wilt opvallen,ü dan is de papiersoort ‘Kriebcoat’ van 60 grams een goede keuze. 

Drukwerk online bestellen

Wil je graag voor jouw bedrijf of evenement een krant drukken? Bekijk dan de mogelijkheden op de website drukwerkconcurrent.nl. Zij zijn de expert in drukwerk en leveren de beste kwaliteit. Als je meer wilt weten hoe je een krant kunt laten drukken kun je even contact met de klantenservice opnemen. Zij helpen uiteraard graag verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *