Dit zijn de belangrijkste basic kledingstukken!

Voor de ene persoon is kleding belangrijker dan voor de ander. Hoe dan ook is je kleding iets waarmee jij je persoonlijkheid kunt laten zien. Wil jij je garderobe op frissen en wat nieuwe items toevoegen? Lees dan snel verder, want in dit blog vertellen we je welke basic kledingstukken niet mogen ontbreken!

Must-haves 

Een goede outfit begint vaak met goede basics. Dit zijn simpele kledingstukken die je gemakkelijk kunt combineren met ongeveer ieder ander item in je kast. Voorbeelden van goede basic kledingstukken zijn een wit t-shirt, een overhemd of een mooie trenchcoat. We raden je ook zeker aan om te investeren in mooie en kwalitatief goede basics. Basic kledingstukken zijn vaak tijdloos en kunnen dus heel lang meegaan. Om die reden is het wel zo fijn als de kwaliteit dermate goed is dat je niet ieder half jaar nieuwe basics hoeft aan te schaffen!

Broeken en rokken

Een mooie broek of rok mag ook zeker niet ontbreken in het rijtje van mooie basic kledingstukken. Een mooie jeans, een pantalon en een goede rok verdienen een plekje in jouw kast. Een mooie blauwe jeans kun je eigenlijk met vrijwel alle tops combineren en ziet er altijd goed uit. Dat is met een pantalon of rok ik een neutrale kleur net zo. Als je fan bent van rokken kun je ervoor kiezen om meerdere lengtes aan te schaffen zoals een maxirok of een minirok. 


Maak een outfit af

De details van een outfit kunnen een look maken of breken. Accessoires zijn dus onmisbaar, denk aan sieraden, riemen, tassen, zonnebrillen of hoofddeksels. Zelfs de meest basic outfit kun je enorm opleuken met wat accessoires! Draag bijvoorbeeld een mooie baret als je een Franse touch wilt geven aan een look of draag een dunne riem over je jurk om je taille te accentueren! Combineer verschillende accessoires om tot het beste resultaat te komen!

Shop jouw basics

Wil jij nou zelf ook mooie basics van goede kwaliteit aanschaffen? Kijk dan eens op www.nummerzestien.eu! Hier vind je een ruim assortiment kleding en accessoires voor jong en oud. Zo weet jij zeker dat je er trendy bij loopt deze zomer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *