Voorbeeld pagina


Een radiator outlet biedt een breed scala aan radiatoren tegen scherpe prijzen. Hier vind je zowel traditionele als moderne designs, geschikt voor elke ruimte in je huis. Door direct te kopen bij een outlet, profiteer je van hoge kortingen en deskundig advies. Of je nu een complete renovatie plant of gewoon een enkele radiator wilt vervangen, een bezoek aan een radiator outlet helpt je de beste keuze te maken voor je warmtebehoefte en budget.


PIR (polyisocyanuraat) isolatieplaten die worden gerecycled door bedrijven zoals Insus ondergaan een specifiek proces om hun hergebruik mogelijk te maken. Dit proces begint met het verzamelen van afgedankte PIR-platen uit sloop- en renovatieprojecten. Deze platen worden vervolgens gesorteerd en voorbereid voor recycling. Insus Pir Isolatieplaten

Het eerste stadium van de recycling van PIR-isolatie omvat het mechanisch verwerken van de platen. Ze worden versnipperd tot kleinere stukjes om het verdere recyclingproces te vergemakkelijken. Tijdens dit proces worden eventuele verontreinigingen zoals bevestigingsmiddelen, lijmresten en andere niet-PIR-materialen verwijderd om de zuiverheid van het gerecyclede materiaal te waarborgen.

De versnipperde PIR-fragmenten worden vervolgens onderworpen aan een chemisch of fysisch proces om de polyisocyanuraat-structuur te breken en om te zetten in bruikbare grondstoffen. Een veelgebruikte methode is pyrolyse, waarbij de PIR-fragmenten bij hoge temperaturen worden verhit in afwezigheid van zuurstof. Dit proces resulteert in de ontbinding van het polymeer en de terugwinning van de basiscomponenten, zoals polyolen en isocyanaten, die opnieuw kunnen worden gebruikt in de productie van nieuwe isolatieplaten.

Enphase Energy is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie, en hun Enphase Envoy is een belangrijk onderdeel van hun energiebeheersysteem. De Envoy is een communicatiemodule die fungeert als de centrale hub voor het Enphase-systeem, waarbij zonne-energiegegevens worden verzameld, geanalyseerd en doorgegeven aan de gebruiker via de Enphase Enlighten-app. Deze technologie biedt gebruikers uitgebreide inzichten in de prestaties van hun zonne-energiesysteem, waardoor ze het maximale uit hun installatie kunnen halen.

Joogi B.V. Zoekmachine optimalisatie